<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Sjoerd Stoop

Auto achteruit, dwars door de gevel, de winkel in

  Politie

WEESP - Bij het wegrijden van de parkeerplaats ging het helemaal fout. Een automobiliste reed ineens hard achteruit, dwars door de gevel van een leegstaande winkel aan de Nieuwstraat in Weesp. Pas tegen de achterkant van de winkel kwam de auto tot stilstand. 

Omstanders zagen hoe de vrouw achteruit het parkeervak verliet. Ze stopte omdat er nog iemand wilde passeren. Daarna ging het ineens volle kracht achteruit, dwars door de glazen pui van de voormalige Hebbes-winkel. Het compacte autootje ramde de deur eruit en nam een stuk van het raamkozijn mee.

Alsof het instortte
Omstanders stroomden toe. De ongelukkige auto was achterin de winkel aan het zicht onttrokken, dus was het velen niet meteen duidelijk wat er nu gebeurd was. "Ik hoorde ineens een enorm kabaal", zegt Albert Vos. Hij was in de winkel ernaast. "Mijn eerste gedachte was dat het pand hiernaast instortte. Toen ik buiten ging kijken, vertelde iemand wat er gebeurd was. Die arme mevrouw."

Opgevangen
De bestuurster, een oudere dame, kwam met de schrik vrij. Ze werd door een agente opgevangen. 

Opknappen
Het winkelpand verkeert in bouwvallige staat. 'Misschien dat het nu meteen eens opgeknapt kan worden', was een veelgehoorde opmerking onder het publiek.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.