WVGV wint Beweegfeest met turntoppers
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
WVGV op de verenigingenmarkt van het S&B-feest.
WVGV op de verenigingenmarkt van het S&B-feest. (Foto: Marieke van Veen)

WVGV wint Beweegfeest met turntoppers

  Sport

WEESP - Turnvereniging WVGV heeft een wedstrijd van Dutch Gymnastics gewonnen. De prijs is een Beweegfeest, waarbij bovendien drie turntoppers hun opwachting maken. Zaterdag 24 november is het zover.  

Dutch Gymnastics (de huidige naam van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) bestaat 150 jaar en viert dat met 'Dutch Gymnastics on the Move'. Om hiervoor in aanmerking te komen, konden gymnastiekverenigingen een boodschap insturen. WVGV liet in een video weten ook al 110 jaar te bestaan en ondanks moeilijke tijden nog steeds een ontzettend gezellige turnclub te zijn. 

Turninternationals
De videoboodschap viel in de prijzen en wordt beloond met een sportieve, feestelijke ochtend in de gymzaal van het Vechtstede College. Turninternationals Eythora Thorsdottir, Céline van Gerner en Tisha Volleman zijn daarbij. De gymzaal wordt door Dutch Gymnastics gevuld vol met professionele turntoestellen en ander sportmateriaal. Verder worden er die dag leuke en lekkere producten verkocht, zelfgemaakt door de leden en hun ouders. Dit is om de clubkas van WVGV aan te vullen. 

Ook voor niet-leden
Het feest op zaterdag 24 november is de eerste drie uur speciaal voor de leden. Van 12.00 tot 13.00 uur is er een instuif voor heel Weesp. Alle kinderen vanaf vier jaar die het leuk vinden om mee te feesten en te turnen zijn dat uur ook welkom. Hierbij geldt wel: vol=vol.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.