Lekker buiten werken aan techniek, kracht en uithoudingsvermogen.
Lekker buiten werken aan techniek, kracht en uithoudingsvermogen. Foto: Pixabay

Extra sportmogelijkheden voor kinderen en jongeren

Sport

WEESP - Nu er door kinderen en jongeren weer gesport mag worden, worden er vanaf zaterdag ook buitensportlessen gegeven op het openbare sportveld aan de Papelaan.

De buurtsportcoaches organiseren dit, samen met trainers Marloes Kratz (For Better Shape) en Eric van Looijen (Yamato). De buitensportactiviteiten zijn voor alle kinderen en jongeren en zijn gratis. Ook kunnen kinderen kennismaken met de tennissport bij de WTC.

Sportlessen op het openbare sportveld
In de sportles worden in circuitvorm technieken uit de vechtsport aangeleerd gecombineerd met kracht en uithoudingsvermogen. De les is zo samengesteld dat het mogelijk moet zijn om mee te kunnen doen voor ieder kind van elk niveau.

De lessen worden de komende weken gegeven op dinsdagmiddag en zaterdagochtend in twee verschillende leeftijdsgroepen. Zaterdag 9 mei starten de eerste lessen.

Tennis
Aanstaande zaterdag kunnen kinderen en jongeren ook tennissen onder begeleiding bij de Weesper Tennis Club. Deze lessen zijn gratis en ook voor niet-leden, rackets en ballen zijn beschikbaar.

Aanmelden voor alle sportactiviteiten kan bij de buurtsportcoaches via btuenter@versawelzijn.nl of 06-27621943. Meer informatie is binnenkort ook te vinden op sportiefweesp.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant