Het tweede deel van de bijeenkomst zal plaatsvinden bij De Groene Griffioen.
Het tweede deel van de bijeenkomst zal plaatsvinden bij De Groene Griffioen. Foto: De Groene Griffioen

GroenLinks organiseert bijeenkomst over toekomst van Weesp

Politiek

WEESP GroenLinks Weesp organiseert op zaterdag 30 oktober een bijeenkomst voor leden en sympathisanten over de toekomst van Weesp in samenwerking met Amsterdam. De resultaten worden opgenomen in het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen in maart 2022, meldt de partij.

“We gaan samen met Amsterdam maar we worden niet Amsterdam. We blijven Weesp,” schrijft de partij. “En onze groene en sociale idealen voor Weesp gaan we vormgeven binnen de samenwerking met Amsterdam. Denk en praat mee over wat de meest belangrijke idealen zijn en hoe we die in het samenwerkingsverband met Amsterdam gaan realiseren.”

Tussen 15.00 en 16.00 uur wil de partij in kleine groepjes langs plekken in Weesp fietsen waar de kernwaarden tot uiting komen. Vervolgens willen zij van 16.00 en 17.00 uur discussiëren over deze kernwaarden in de Groene Griffioen. Fractievoorzitter Jan van der Does en Amir Nazar, een adviseur op het gebied van burgerparticipatie en inclusie, lichten toe hoe de partij na de fusie wil samenwerken met Amsterdam.

Voor deelnemers met beperkte mobiliteit zorgt de partij voor een (elektrische) auto. Aanmelden kan via weesp@groenlinks.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant