Zo'n 200 dametjes kregen voetballes van Chelly Drost.
Zo'n 200 dametjes kregen voetballes van Chelly Drost. Foto's: Wendy van der Neut.

Meidentraining bij FC Weesp

Sport

WEESP - Bij voetbalvereniging FC Weesp vond op 6 maart de ING Meidentraining plaats, om de meiden van groep 3 tot en met 8 voor te bereiden op het VOMAR Schoolvoetbaltoernooi dat komende woensdagen wordt gehouden. 

Het was een zonovergoten middag waarbij bijna 200 meiden getraind hebben onder de bezielende leiding van Chelly Drost, oud-profvoetbalster van onder meer Ajax en Telstar. De meiden hebben heerlijk gevoetbald en veel lol gehad. Als afsluiting kregen ze een stuk fruit aangeboden door de Vomar. De hele assertieve meiden gingen zelfs met een handtekening van Chelly naar huis!

Toernooi

De woensdagmiddagen van de maand maart staan in het teken van het Vomar Schoolvoetbal Toernooi:
Op 13 maart begint het toernooi voor groepen 7 en 8. Die middag wordt de kampioen ook meteen bekend, want de finales worden dan ook gespeeld.
Op 20 maart volgen de groepen 5 en 6.
Op 27 maart spelen de groepen 3 en 4.

Op alle dagen is de kantine open en zal er EHBO aanwezig zijn. Er zijn veel spelbegeleiders/scheidsrechters nodig.
De teamindelingen zijn gemaakt door de scholen. Aankomend weekend zullen de eerste wedstrijdschema’s opgezet worden. Dit programma gaat na 12 maart live op www.tournify.nl/live/schoolvoetbalweesp2024.

Met 1.000 inschrijvingen vanuit acht basis scholen in Weesp en Driemond belooft het een gezellig boel te worden en een spannend en sportief toernooi! Voor vragen of informatie kun je een e-mail sturen naar schoolvoetbal@fcweesp.nl.


De handtekening van Chelly Drost.




Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant