Afbeelding
Foto: YogaToday

Lekkage maakt zwembad van yogazaal YogaToday

Algemeen

WEESP - Enorme lekkages hebben van de zaal van YogaToday aan de Achtergracht een zwembad gemaakt. Het water komt overal naar beneden. 

De lekkage begon nadat er werkzaamheden waren aan het dak. "Er zat nog een dak van asbest op, dat hebben we afgelopen week laten vervangen", vertelt Isolde Zandzee. "Er waren alleen wat problemen met het werk, waardoor de bouwvakkers het niet af konden maken vrijdag. Ze hebben een stuk zeil op het dak geplaatst, maar niet goed. Dat zeil is los gewaaid en met alle sneeuw en regen van de afgelopen dagen is het misgegaan."

Veel schade
De lekkage heeft veel schade gemaakt: de vloer komt omhoog, het behang wordt kletsnat en de plafondplaten begeven het. "Er is echt heel veel water naar binnen gekomen. Onder een stukje behang zat een hele bobbel. Toen we daar een mes in zetten was het alsof je een kraan opendraaide."

Hulp van alle kanten
YogaToday zoekt, tot alle problemen worden opgelost, naar een andere zaal om toch alle lessen door te kunnen laten gaan. "Alles moet vervangen of gerepareerd worden", laat de yogaschool weten.  De yogaschool heeft ondertussen het lesrooster aangepast en alle leden op de hoogte gebracht. Een lokale loodgieter heeft zich ondertussen gemeld en gaat vandaag nog aan de slag om de lekkage in ieder geval tijdelijk te stoppen. "Daar zijn we heel blij mee. We krijgen van alle kanten hulp aangeboden. Daar zijn we heel blij mee. Het komt ook wel goed, maar het is wel even vervelend."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant