FC Weesp zet opmars door

WEESP - FC Weesp stoomt verder en verder op. De Weespers, op jacht naar de eerste zes, deden zondag goede zaken door CDW met 6-2 van de mat te vegen.

FC Weesp kwam pas halverwege de eerste helft echt aan goed voetballen toe. Met een goede opbouw zorgde FC Weesp voor meer en meer gevaar. De slotfase van de eerste helft leverde ook meteen een goed resultaat op: 2-0 door een treffer van Marcin Kmiciek en een fout van een CDW-speler. De goede slotfase van de eerste helft leek FC Weesp vertrouwen op te leveren. Meteen na rust werd het 3-0 door Koen Buddenberg. CDW kwam echter razendsnel terug tot 3-2. Meer gevaar bleef achterwege.

Met wat reservespelers op het veld gebracht kon FC Weesp de voorsprong ophogen. Door treffers van Koen en Buddie Buddenberg en van Roy Bruil pakte FC Weesp een afgetekende zege.

Forse nederlaag zaterdag
Een forse, maar geflatteerde nederlaag voor het zaterdagelftal van FC Weesp. Tegen 't Vliegdorp werd het 7-2.

FC Weesp speelde goed. De Weespers kwamen wel op achterstand, maar kwamen door goals van Elis Halep en Alex Fransen terug. Tot de slotfase leek FC Weesp de betere ploeg. Wat er daarna gebeuren, mocht een wonder genoemd worden: 't Vliegdorp scoorde het laatste kwartier zes keer.