Afbeelding

Weesper van zijn scooter af gereden

Algemeen

WEESP -  Een 33-jarige Weesper is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij in Hilversum door een blauwe Volkswagen Golf van zijn scooter was gereden. De politie zoekt de bestuurder van de auto.

Volgens de politie reed rond 13.00 reed de Weesper over de Lage Naarderweg. Bij een kruising stond het stoplicht op rood, de bromfietser passeerde twee auto's om voor de voorste auto in het sorteervak te gaan staan. Plotseling hoorde de Weesper een auto van achteren vandaan komen die voor de bromfietser op de kruising ging staan. De bestuurder kwam uit de auto, een blauwe Volkswagen Golf, en liep op de bromfietser af en vroeg wat de bromfietser aan het doen was.

De Weesper voelde zich bedreigd. Het verkeerslicht sprong op groen en de Weesper reed om de man heen en sloeg linksaf. De man in de Golf ging achter de brommer aan en probeerde hem meerdere keren te snijden.

Op de Noorderweg ging het mis en viel de Weesper. Toen hij naar de bestuurder wilde lopen, reed die met hoge snelheid weg. De bromfietser hield een pijnlijke schouder en schaafwonden aan zijn arm over aan de val.

Signalement
De bestuurder van de blauwe Volkswagen Golf was een blanke man, rond de 28 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij heeft een stevig postuur en bruin kort haar. Hij droeg een wit T-shirt. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant