Afbeelding

Politie spreekt van drukke dag

Algemeen

De politie kijkt terug op een bijzonder drukke avondspits, donderdag. Aan het eind van de middag en in de avond waren er in en rondom Weesp in korte tijd drie ongelukken. Dat kwam bovenop de afgesloten snelweg A1 bij Muiden, waardoor het toch al erg druk was in de stad.

“We hebben waar we konden geprobeerd het verkeer in goede banen te leiden”, aldus een politiewoordvoerder. Ondanks alle inspanningen ging het drie keer mis. Een keerpoging op de Gooilandseweg liep ’s middags verkeerd af. Een vrouw raakte daarbij gewond.

Later waren er in Weesp ongelukken op de kruising Amstellandlaan/Pampuslaan en op de kruising Papelaan/Plataanlaan. Op de Amstellandlaan probeerde een vrouw over te steken vanaf de Pampuslaan naar het Aquamarin. Zij kwam daarbij in botsing met een automobilist die op de verkeerde weghelft reed. Er raakte niemand gewond.  Op de kruising van de Papelaan werd een bromfietser geschept door een overstekende automobilist. De bromfietser had last van zijn teen.

De drukte in de Weesp duurde lang: pas rond acht uur ’s avonds begon de drukte een beetje af te nemen. Tot ver in de avond stonden er files in de stad. 

Door een brand in een vrachtwagen werd de snelweg A1 afgesloten
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant