Nog een weekje ...
Nog een weekje ...

WeesperNieuws weer richting Fijnvandraatlaan

Algemeen

WEESP - Bureaus leeg, computers afgekoppeld en het koffiezetapparaat terug in de doos. De redactie van het WeesperNieuws maakt zich op voor de verhuizing: terug naar de Fijnvandraatlaan. 

Sinds eind augustus werken de redactie van het WeesperNieuws en Radio Weesp vanuit een leegstaand winkelpand aan de Nieuwstad. Dat zou eerst voor twee maanden zijn, het werden er uiteindelijk vier.

Door in het centrum te gaan zitten, maakten het WeesperNieuws en Radio Weesp volop promotie voor zichzelf en konden lezers en luisteraars makkelijker even binnenlopen met een nieuwtje of een vraag.

"Daar is volop gebruik van gemaakt. We kijken er met veel plezier op terug. Het is jammer dat we niet kunnen blijven, maar aan de Fijnvandraatlaan, waar al onze andere collega's werken, kan ook iedereen langskomen", zegt Christian Pfeiffer van het WeesperNieuws. 

De radiostudio is al ontmanteld, eind volgende week zijn ook alle redactiebureaus weg. Lezers en luisteraars merken er niets van, de krant en de radio gaan vanuit de Fijnvandraatlaan gewoon door.

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant