Afbeelding
Foto: Bjorn van der Neut

Finales schoolvoetbal zijn woensdag

Algemeen

WEESP Het schoolvoetbaltoernooi dat afgelopen woensdag begon, wordt woensdag vervolgd met de finales.

Bijna 950 basisschoolleerlingen van de groepen 3 tot en met 8 uit Weesp en Driemond zijn de strijd aangegaan bij het schoolvoetbaltoernooi van Weesp. Op de velden van voetbalvereniging FC Weesp startten de poulewedstrijden voor groep 5-6 en 7-8. Volgende week woensdag volgen de finales en het toernooi voor groep 3-4.
Samen met de hoofdsponsor van de jeugd, Vomar Voordeelmarkt, zijn er daarnaast leuke extra’s georganiseerd. De afgelopen weken is er door deelnemende teams volop getraind op een veldje of bij een club in de buurt.  Fanatieke meiden konden zich ook aanmelden voor de speciale meidentraining op woensdag 16 maart bij FC Weesp. Meer dan honderd  meiden hebben hieraan meegedaan.

Voor alle deelnemers was er een lekker en gezond tussendoortje. Daarnaast kregen alle deelnemers een Vomar-bidon voor gebruik tijdens de wedstrijden en als aandenken aan het toernooi. Ook konden deelnemers en andere bezoekers aan hun traptechniek werken door te schieten op een speciaal gatendoek. In samenwerking met de vrijwilligers heeft Vomar deze extra activiteitgeorganiseerd waar iedereen aan mee kon doen. Door de bal door een van de gaten te schieten konden punten worden verdiend.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant