Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Nelis IJssalon hoofdsponsor Sluis-en Bruggenfeest

Algemeen

WEESP Nelis IJssalon is de nieuwe hoofdsponsor van het Sluis-en Bruggenfeest. Het festijn, dat in het laatste weekend van augustus wordt gehouden, zal daarmee de komende vier jaar officieel door het leven gaan als ‘het Nelis IJssalon Sluis- en Bruggenfeest’.

Nelis IJssalon is sinds het allereerste feest actief betrokken geweest bij het Sluis-en Bruggenfeest, maar nog niet eerder als hoofdsponsor. Dat moest er nu maar eens van komen. Jonathan Sas zegt erover: “Wij zijn al elke editie sponsor geweest en ook actief in het bestuur. Kees Nelis deed het vroeger, en ik zelf ook een paar jaar. Als echt Weesper bedrijf en een echt Weesper feest zijn wij al jaren aan elkaar verbonden.”

Het hoofdsponsorschap is een cadeautje van de ijswinkel aan de gemeenschap. Volgend jaar bestaat het bedrijf 125 jaar, waarvan 75 als ijssalon. Voor Sas een mooie aanleiding om iets terug te doen voor zijn stad. Sas, die zelf is groot geworden met het feest: “Het is tijd voor een cadeau terug aan Weesp. Wat is dan mooier dan het S&B feest, in ieder geval voor de komende vier jaar, verder te helpen?”.
 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant