De winnaressen van de Eerste Vechtcup.
De winnaressen van de Eerste Vechtcup.

Carolien Eggink wint Vechtcup

Algemeen

WEESP - Na vier dressuurwedstrijden verdeeld over drie maanden heeft Carolien Eggink samen met haar paard Zalinia W de eerste Vechtcup op haar naam geschreven. Deze nieuwe wedstrijd is een gezamenlijk initiatief van rijverenigingen WeesperVechtRuiters uit Weesp en Any Dale uit Muiderberg. 

Na voorrondes in onder meer Weesp vond de ontknoping afgelopen zondag plaats op Hippisch Centrum Muiderberg. Winnares Eggink uit Naarden kan zich verheugen op een privéles van Daniëlle Heijkoop, een zeer talentvolle amazone en lid van het Nederlands dressuurteam.

Tweede is Carly Overeem uit Weesp met Golden Rubin en derde werd Rosanne van Stuivenberg uit Weesp met Donna. Bij de pony's ging de eerste prijs naar Anouk de Jonge met haar pony Aester Kyano. Ook deze amazones hebben mooie prijzen gewonnen.

Zaterdag hielden de WeesperVechtRuiters ook de jaarlijkse Pas de Deux-wedstrijd bij Manege Bleijenberg. Niet alleen de proef, maar ook de aankleding van ruiter en paard werden beoordeeld.

Vanwege de voetbalwedstrijd Nederland - Costa Rica later die avond, kozen veel deelnemers voor een oranje uitdossing. De Pas de Deux werd gewonnen door Mandy Ligtermoet en Gaya van der Wouw op de paarden Zunday en Crocus.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant