Afbeelding

Vrijkaartjes voor voorstelling Cindy Pieterse

Algemeen

WEESP - In het Theaterpand Weesp treedt zondag stand-upcomedian Cindy Pieterse weer op. Het WeesperNieuws mag kaarten weggeven voor haar vaste voorstelling 'Lieve briefjes'. 

Zelf noemt ze het een feelgoodshow, waarbij ze op haar eigen wijze met haar briefjes door de actualiteit en het dagelijksleven dendert. Elke dag publiceert Cindy Pieterse haar 'lieve briefje' op haar website lievebriefjes.nl, gericht aan iemand die op dat moment in het nieuws is.

Deze verzameling briefjes hangt ze vervolgens op lange lijnen boven het toneel van Theaterpand Weesp, waarbij het publiek bepaalt welke briefjes worden voorgelezen. Cindy Pieterse zou geen comédienne zijn als het voorlezen niet gepaard gaat met een act of een verhaal. Pieterse: "Geen voorstelling is hetzelfde omdat het publiek het voor het zeggen heeft. Wel kan ik je verzekeren dat iedereen na afloop met een goed gevoel naar huis gaat."

Kaartjes
Het WeesperNieuws verloot twee vrijkaarten voor 'Lieve briefjes' op 12 oktober. Stuur een mail naar redactie@weespernieuws.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Aanvang om 15.00 uur. Gewoon een kaartje kopen kan natuurlijk ook via www.zone1380.nl of bij boekhandel De Kleine Prins.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant