Afbeelding

Twee inbraakpogingen gezien

Algemeen

WEESP – Een inbraakpoging bij de Albert Heijn aan de Achtergracht is woensdagochtend gezien. Ondanks een grote zoekactie werden de dieven niet meer gevonden. De politie hoopt dat getuigen zich nog melden.

Rond 04.15 uur kwam een inbraakmelding binnen. Drie mannen zouden aan de voorkant van de winkel aan het proberen zijn een raam in te slaan. Een van de drie stond op de uitkijk. Kort daarna gingen de dieven ervandoor nadat de inbraak faalde. Op de grond werden later door agenten inbrekersspullen gevonden. 

Signalement
De politie heeft een signalement: twee gingen ervandoor op een champagnekleurige scooter. De man op de uitkijk ging weg op een fiets. Hij was rond de 20 jaar, 1.80 meter lang, met een donkere trainingsbroek en een zwart hoofddeksel. 

Vroom & Nobbe
Het was niet de enige inbraak die mislukte. Zondagochtend is om half twee geprobeerd in te breken bij opticien Vroom & Nobbe in winkelcentrum Hogeweij. Ook daar bleek het glas onbreekbaar. Een man met een grijze capuchon is gezien toen hij wegging richting de Kastanjelaan.

Getuigen
Van beide zaken zoekt de politie getuigen. Die kunnen zich melden op 0900-8844.
 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant