Afbeelding

Toekomst Weesp centraal tijdens avond in Grote Kerk

Algemeen

WEESP - Wat zijn de uitkomsten van het grote bestuurskrachtonderzoek van de gemeente Weesp? Woensdagavond 14 september presenteert de gemeente die tijdens een avond voor alle Weespers in de Grote Kerk. 

Tijdens die avond komen de resultaten van de stadsgesprekken met verenigingen, bedrijven en Weespers zelf aan bod. Dit gecombineerd met de vragenlijsten die door de gemeente zijn rondgestuurd.

Gemeente Weesp: "Hoewel de opkomst bij de stadsgesprekken wisselend was, kijkt de stuurgroep terug op een serie zinvolle en vruchtbare bijeenkomsten. Afhankelijk van doelgroep en gespreksonderwerpen werden resultaten uit de burger- en ondernemerspeiling gepresenteerd en werd gevraagd om reacties, voorbeelden en verbeteringen. Aan het eind van elk stadsgesprek konden deelnemers factsheets met een samenvatting van de resultaten uit de peiling meenemen. Een factsheet met de belangrijkste gegevens uit de burgerpeiling en één van de ondernemerspeiling."

Gemeenteraad
Er is een advies geschreven waarin de belangrijkste resultaten uit de verschillende rapportages worden benoemd en met elkaar in verband gebracht. Dit advies bevat ook conclusies over welke onderwerpen belangrijk zijn bij het formuleren van een toekomstvisie voor Weesp. De gemeenteraad krijgt de mogelijkheid om samen met onderzoekers, het college en het managementteam de onderzoeksresultaten te bespreken en te verduidelijken.

Informatieavond
Na de duidingssessie presenteert de gemeenteraad op 14 september 2016 tijdens een plenaire bijeenkomst in de Grote Kerk de onderzoeksresultaten en de duiding die hij daaraan heeft gegeven aan u als inwoner, ondernemer of maatschappelijke organisatie in Weesp. Tevens is op deze avond weer de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het geven van een reactie.

Aanmelden
Weespers kunnen zich voor deze avond aanmelden door een mail te sturen aan weespmeeteigenkracht@weesp.nl of te bellen met (0294) 491 391. Alle belangstellenden zijn van harte welkom op deze avond. Het maakt dus niet uit of u wel of niet actief heeft deelgenomen aan het bestuurskrachtonderzoek

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant