Afbeelding
Foto:Marieke van Veen

Nieuwe sportklas Casparus College zoekt sponsors voor tenue

B2b

WEESP Het Casparus College gaat weer beginnen met een zogeheten sportklas en als een van de eerste acties is dat de school via bedrijvenvereniging IVW sponsors zoekt. Voor 300 euro staat de naam van het bedrijf op de rug, maar er zijn ook goedkopere opties.

Het Casparus College had jaren geleden al en sportklas en die as een groot succes. Toch is die een stille dood gestorven, maar de school heeft nu besloten deze klas nieuw leven in te blazen. In de sportklas zitten leerlingen (ongeveer 15) die een breder assortiment sport aangeboden krijgen dan de andere scholieren. Deze verbreding bestaat uit clinics, evenementen en wedstrijden die op externe locaties worden afgenomen. Denk hierbij aan een golfclinic in Weesp, maar ook het bezoeken van voetbalwedstrijden in de Eredivisie.

Sponsors
Op dit moment worden onder andere de tenues uitgezocht. En hier zijn mogelijkheden voor sponsors. “Wij zitten jammer genoeg vast aan een vast budget per leerling. Om voor de leerlingen een mooi tenue te regelen hebben wij uw hulp nodig”, doet de school een beroep op het bedrijfsleven.

Eigen initialen
Elke leerling krijgt hetzelfde tenue, maar met eigen initialen. Dit betekent dat een naam of logo op alle tenues te vinden is. De opties zijn 100 euro voor het logo op het rechter bovenbeen, 150 euro voor de naam op het rechter bovenbeen, 200 euro voor het logo op de rug en 300 euro voor de naam op de rug.

Jeroen Benthem (jbenthem@gsf.nl) en Godwin Ababio (Gababio@gsf.nl), weten er meer over.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant