<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Jan Detering kreeg in 2012 een lintje.
Jan Detering kreeg in 2012 een lintje. (Foto: Christian Pfeiffer)

Clubheld Jan Detering krijgt de meeste stemmen in Weesp

WEESP - Jan Detering is de lokale winnaar van de Clubheld van het Jaarverkiezingen van het AD. De Weesper kreeg maar liefst 211 stemmen. 

Detering (83) zet zich ondanks zijn hoge leeftijd nog dagelijks in voor FC Weesp. Hij maakt deel uit van de ploeg die ervoor zorgt dat het voetbalcomplex altijd spic en span is. Voorheen was hij ook actief binnen het Weesper Mannenkoor en voetbalvereniging Rapiditas. Hiervoor kreeg hij in 2012 een lintje. FC Weesp eerde hem vorig jaar door hem te benoemen tot Lid van Verdienste. 

Dat hij de gemeentewinnaar is van de clubheldenverkiezingen, vindt Detering een eer die het hele team toekomt. "Er spreekt waardering uit voor wat we doen." 

Cor Bavinck van de Weesper Tennis Club is tweede geworden met 101 stemmen. Dewi Dekker van FC Weesp werd derde met 52 stemmen. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.