We Have pakt sterke zege

WEESP - Weer twee punten en nog steede een strakke eerste plaats voor de handbalsters van We Have. De Weespers speelden zondag een gewaagd duel tegen Leidsche Rijn en boekten een 23-13 zege.

We Have had wat opstartproblemen, waardoor de tegenstander voor gevaar kon zorgen. Toch bleef het gevaar slechts beperkt en kon We Have al snel weer aanhaken en een voorsprong pakken. We Have pakte voor rust een 10-7 voorsprong en kon na rust doorlopen naar een sterke zege. We Have toonde veel vechtlust en sloeg een groot gat met de tegenstander. Door de zege delen de Weespers de eerste plaats alleen nog met Fortissimo, dat alleen een beter doelsaldo heeft dan We HaVe.

Punt voor handballers
Met wat geluk hebben de handballers van We Have zondag een punt gepakt tegen Vido. De Weesper handballers kwamen op de allerlaatste seconde met een strafworp tot 18-18.

Ondanks dat We Have pas laat het resultaat kon pakken, werd er door de Weespers goed gehandbald. Vooral voor rust zette We Have veel druk en kon de ploeg goede kansen creëren. Vido had wat meer kansen dan de Weespers en benutte deze ook beter, waardoor de tegenstander na de eerste helft met 7-9 voor stond. We Have kon de achterstand na rust op karakter ongedaan maken. Door veel vechtlust te tonen pakten de Weespers terecht een punt.