Afbeelding
Parnerbijdrage

Beleef de provence in het najaar

Algemeen

De Provence heeft in het najaar een bijzondere aantrekkingskracht. In deze periode vinden sfeervolle evenementen plaats. In het naseizoen is het genieten van theater, dans, muziek en culinaire feesten, zoals het paddenstoelenfeest in de Ventoux. Ook is het weer ideaal: warm en zonnig, maar niet heet. Hét moment om actief de Provence te verkennen. Voor mountainbiken, paardrijden, waterfietsen, golfen en varen bent u in de juiste regio. Daarna is het heerlijk om bij te komen in een luxe vakantievilla. Bij FranceComfort boekt u deze met flinke korting. Zoekt u nog een fijne vakantiebestemming dit najaar, kies dan voor een van deze vakantieparken in de Provence.

Kies uit 4 prachtige vakantieparken
Bij FranceComfort heeft u keuze uit vier prachtige vakantieparken in de Provence:

Jardin du Golf, aan het beschermde park Sainte Baume. Dit park ligt tussen de wijngaarden, pijnbomen en prachtige natuur van de Provence. Hier is veel te doen: 2,5 kilometer hiervandaan ligt het karakteristiek Provençaalse dorpje Nans-les-Pins. Daar is elke zondagochtend een gezellige markt. Ook de voormalig versterkte stad Sainte-Baume is een bezoekje waard. Net als de schitterende 18-holes-golfbaan ‘Dolce Frégate Provence’, waarvoor u bij FranceComfort een pasje met 20% korting krijgt!

Vallée de la St. Baume is een luxe vakantiepark, de perfecte uitvalsbasis voor het bekijken van de vele dorpjes in de omgeving: Bandol, Cassis en Aix. Marseille ligt in de buurt, op een afstand van maar 50 kilometer. Met de auto bereikt u de Middellandse Zee binnen een half uur. Aan de kunst kunt u de prachtige fjorden, zandstranden en knusse baaitjes verkennen. Alle vakantievilla’s staan op ruime kavels, met privé-zwembaden en veel privacy. Er is satelliet-televisie en gratis wifi.

Villa's du Verdon is een van de mooiste vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Hier zoekt u de kalmte op, of trekt u er sportief op uit op de fiets. U reist door het adembenemende decor rondom de de machtige rivier Verdon, die door de grootste kloof van Europa loopt. Het is een gebied van wild water, diepe ravijnen, azuurblauwe meren en heerlijk stille bossen.

Résidence de Cannes is een absolute toplocatie. Het park ligt even buiten deze wereldberoemde badplaats in het hart van de Côte d’Azur. Hier is de rijkdom van de wereldelite volop zichtbaar, en de vele buitenverblijven spreken tot de verbeelding. Hier komt u voor de festivals, (water)sportactiviteiten, winkels en boetiekjes, culturele evenementen en heerlijke restaurantjes. Vanaf uw balkon heeft u volledig uitzicht op de Middellandse zee. Even de boulevard over en u bent op het strand!

Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant