FC Weesp ten onder tegen Stormvogels

WEESP - Kansen waren er volop, maar vooral na rust was de tegenstander een maatje te groot. FC Weesp heeft zondag het eerste play-offduel op weg naar de eerste klasse verloren: Stormvogels was met 0-2 sterker. Zeker voor rust speelde FC Weesp goed en had Stormvogels volop problemen met de Weespers. FC Weesp kreeg kansen op een voorsprong, maar het ontbrak de ploeg aan kracht om punten op het scorebord te zetten.

Stormvogels was na rust stukken beter en leek op momenten herboren. Met goede aanvallen zocht de tegenstander van de Weespers al snel de goal van FC Weesp. Stormvogels kreeg veel kansen en pakte na rust de voorsprong. Vooral de tweede goal van de ploeg was er één volgens het boekje. FC Weesp moest het doen met een spaarzaam aantal kansjes. De Weespers kregen slechts één kans om de nederlaag wat dragelijker te maken. De ploeg kreeg nog een penalty, maar ook dat leverde geen goal op.