Afbeelding

Stuur een gratis fotokaart naar de bewoners van Oversingel

Algemeen Corona

WEESP Om bewoners van Oversingel Weesp een hart onder de riem te steken, stellen Versa Welzijn Weesp en Omapost.nl honderd gratis fotokaarten beschikbaar. Zo'n gratis kaart maken en versturen kan vanaf vandaag met een speciale code. 

Op de website van Omapost kunnen mensen een eigen foto uploaden en deze foto wordt dan in de vorm van een fysieke kaart met tekst verstuurd naar een familielid, een vriend of 'zomaar' een bewoner die wel wat aandacht kan gebruiken nu er geen bezoek mag plaatsvinden.

Eerste kaartje is onderweg
Buurtsportcoaches Bastiaan en Ingmar trappen de actie af met een eerste kaartje aan de heer Engels van de scootmobieltochten: "Wij willen de heer Engels graag laten weten dat we aan hem denken en wij hopen dat deze actie Weespers aanzet om ook kaarten te gaan versturen. Het is heel makkelijk, binnen een aantal muisklikken is de kaart naar iemand onderweg."

Meedoen? Ga naar www.omapost.nl. Via de code SamenWeesp zijn de eerste 100 kaarten gratis dankzij Versa Welzijn Weesp en Omapost. Wie nog vragen heeft, kan een mail sturen: btuenter@versawelzijn.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant