Afbeelding

Nieuwe bedrijfsunits aan Nijverheidslaan

B2B

WEESP Rijn&Vecht Projectontwikkeling ontwikkelt aan de Nijverheidslaan (op de plek waar de schoorsteen stond) bedrijfsruimtes en kantoorruimte voor ondernemers. Met name voor startende ondernemers, zzp’ers en ondernemers in het mkb is dit een aanvulling.

In het voorjaar van 2021 wordt gestart met de bouw van bedrijfs- en kantorencomplex De Weesperpoort. Er komen 14 hoogwaardige bedrijfsruimten en 8 kantooreenheden die te koop worden aangeboden. “Door de multifunctionaliteit en variabele inhoud zijn deze units uitermate geschikt voor lokale en regionale bedrijven. De bouwkundige oplevering geschiedt casco zodat de indeling en inrichting exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de ondernemer”, lezen we in de brochure.

Drie verdiepingen

Het project bestaat uit drie verdiepingen. De te koop aangeboden units bestaan uit een bedrijfsruimte op de begane grond alsmede een kantoorlaag op de eerste verdieping, waarbij de oplevering in casco-uitvoering plaatsvindt. De kantooreenheden op de tweede verdieping worden als zelfstandige ruimten aangeboden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de betreffende brochure.

Koppelen

De units kunnen eventueel gekoppeld worden en allemaal kunnen worden uitgevoerd met een glazen pui of een overheaddeur. Hierdoor kan de begane grond gebruikt worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden. De prijzen beginnen voor een unit met een vloeroppervlakte van 140 m² bij 189.950,- euro, excl. btw v.o.n. De bouw start volgend jaar.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant