Het koor is op zoek naar nieuwe leden.
Het koor is op zoek naar nieuwe leden. Foto: Popkoor Firma Vocaal

Popkoor Firma Vocaal is op zoek naar zangers en zangeressen

Cultureel

WEESP Popkoor Firma Vocaal uit Weesp is weer gestart met repeteren. Omdat veel leden tijdens de coronacrisis zijn afgehaakt is het koor nu op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen.

“Tijdens corona bleef het zingen beperkt tot zoom-zingen. Wekelijks deden we wat inzing oefeningen en wat eenvoudige liedjes om de stembanden geoefend te houden. Gelukkig mogen we nu weer ‘live’ zingen, weliswaar nog met de nodige afstand”, laat Ginette van Lienen van Firma Vocaal weten.

Daarom ging het koor op zoek naar nieuwe oefenruimte, met betere ventilatie en een grotere oefenruimte. “Via de digitale Cultuurnetwerkbijeenkomst vorig jaar, zijn we in contact gekomen met theatergezelschap Jakop Ahlbom Company. Onze repetities zullen voortaan plaatsvindt in hun studio”, vertelt Van Lienen. Deze studio zit aan de Rijnkade. 

Doordat er een jaar lang niet live kon worden geoefend zijn er leden afgehaakt. “Wij kunnen wel een aantal nieuwe leden gebruiken, dus hierbij doe ik een oproep aan alle zangers en zangeressen die het leuk lijkt om in een gemengd popkoor meerstemmig te zingen: kom een keer meedoen tijdens een repetitie”, aldus Van Lienen.

De repetities zijn op maandagavond. Het koor staat onder leiding van dirigent Rolinde Zieverink. Meer informatie over het koor is te vinden op de website: www.firmavocaal.nl of stuur een mail naar info@firmavocaal.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant