FC Weesp doet goede zaken

Op jacht naar de eerste plaats heeft FC Weesp zondag goede zaken gedaan. Waar concurrent NVC verloor, won FC Weesp met 1-3 van United/DAVO. FC Weesp startte stroef en speelde een slappe eerste helft. De Weespers kregen wel kansen, maar waren te vaak onscherp. Pas na rust was FC Weesp echt fel en halverwege de speelhelft kreeg de ploeg al snel kansen. De goals kwamen van Jasper Spanjerberg, Ramon Westland en Koen Buddenberg.

We Have komt net tekort

Een leuke pot handbal, maar geen punten zondag voor We Have. De Weesper handballers speelden sterk, maar kwamen tegen Aalsmeer met 29-24 net wat tekort. We Have probeerde van alles, maar zag al snel dat Aalsmeer erg sterk startte. Dat leverde de ploeg ook de voorsprong op. We Have zette druk om dat ongedaan te maken. De marge bleef steeds 4 punten. Na rust bleef We Have sterk doorgaan met handballen om terug te kunnen komen, maar de ommekeer bleef achterwege.

Zege voor waterpoloërs

Loon naar werken zaterdagavond voor de waterpoloërs van Triton. De Weespers speelden tegen De Reuring erg sterk en boekten met 13-10 een waardevolle zege op jacht naar klassebehoud. De Weespers startten goed, maar kwamen wel even op achterstand te staan. Vanaf het tweede partje waren de rollen echter omgekeerd en namen de Weespers het duel helemaal over. De Weespers speelden met veel druk, waar de tegenstander geen antwoord meer op had.