Geflatteerde nederlaag MHCW

De tegenstander was zondag een maatje te groot voor de hockeysters van MHCW. De Weesper hockeysters moesten genoegen nemen met een 1-3 nederlaag tegen het sterkere Reigers.

MHCW speelde voor rust nog erg sterk. De tegenstander zette de Weespers onder druk, maar door hard knokken met goed hockey bleef de schade beperkt. Voor rust bleven goals achterwege. Na de rust kon de tegenstander door een Weesper fout de score openen, Iris Jobben kon dat even later met een tegentreffer repareren. Vlak voor het slot van het duel gaven de Weespers twee goals weg, waardoor de tegenstander terecht won.

DOC te sterk voor Argus

Zonder echt grote kansen heeft Argus zaterdag verloren van het Bussumse DOC. De Weesper korfballers konden geen potten breken en stapten met een 11-4 nederlaag van het veld. Vooral voor rust was DOC een stuk sterker. De Bussumers zetten Argus meteen onder druk. De Weespers hadden het geluk dat het afronden van de Bussumers nog ondermaats was. Toch stond het team na de eerste helft al op een 6-1 voorsprong, Argus kon slechts één keer scoren. Na de rust kon Argus met 3 doelpunten wat terugdoen, maar was de achterstand van de Weespers al te hoog geworden.

We Have geeft zege weg

Vooral door een erg slechte helft heeft We Have zondag de zege weggegeven. BHC was met 14-19 te sterk voor de op momenten erg zwak spelende Weesper handballers. Voor rust speelden de Weespers nog goed. We Have pakte nog voor de rust een voorsprong tegen BHC. Aanvallend stond de ploeg sterk te spelen, BHC kon daar amper een antwoord op geven. Na de eerste helft stonden de Weespers op een 11-8 voorsprong. Waar We Have voor rust nog goed speelde, zo slecht was het na de thee. We Have gaf de voorsprong weg en had veel problemen met het maken van doelpunten. BHC deed dat stukken beter en won zonder problemen.