Slotstuk nekt FC Weesp

WEESP - Een forse domper zondag voor FC Weesp. Na een duel vol kansen tegen Roda '23 moest FC Weesp zonder punten van het veld afstappen na een late pechgoal: 1-2.

FC Weesp kreeg genoeg kansen tegen Roda '23. Voor rust was de ploeg van coach Karel Knaap een stuk beter, maar kwam Roda '23 op voorsprong. FC Weesp kwam nog voor rust terug. Na de rust kon het duel twee kanten op. Roda '23 had geluk: de Weespers werkten een bal achter de verkeerde keeper.

Weer nederlaag zaterdagelftal
Vooral door een zwakke tweede helft heeft het zaterdagelftal van FC Weesp geen punten overgehouden aan het duel met het sterke FC Almere: 0-5.

FC Weesp had al snel problemen met het spel van FC Almere. De Almeerders kwamen op voorsprong nadat een speler van FC Weesp de bal na een corner van FC Almere achter keeper Gomes werkte. Voor rust bleef de schade beperkt. Na de rust was het verzet van FC Weesp, ondanks wat sterkere fases, gebroken.

Ook geen punten voetbalsters
Ook de voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend geen punten kunnen pakken. De gepromoveerde Weesper dames verloren met 2-4 van JSV.

FC Weesp kon de score nog wel openen door een goal van Naomi Hoffmeister, maar maakte daarna te veel fouten. JSV had het spel stukken beter onder controle en kon de Weespers vervolgens zonder al te veel problemen aan de kant zetten. Voor FC Weesp volgde na rust nog een goal van Roan de Meij, maar het duel was toen al gespeeld.