Afbeelding

Slotstuk nekt FC Weesp

Algemeen

WEESP - Een forse domper zondag voor FC Weesp. Na een duel vol kansen tegen Roda '23 moest FC Weesp zonder punten van het veld afstappen na een late pechgoal: 1-2.

FC Weesp kreeg genoeg kansen tegen Roda '23. Voor rust was de ploeg van coach Karel Knaap een stuk beter, maar kwam Roda '23 op voorsprong. FC Weesp kwam nog voor rust terug. Na de rust kon het duel twee kanten op. Roda '23 had geluk: de Weespers werkten een bal achter de verkeerde keeper.

Weer nederlaag zaterdagelftal
Vooral door een zwakke tweede helft heeft het zaterdagelftal van FC Weesp geen punten overgehouden aan het duel met het sterke FC Almere: 0-5. 

FC Weesp had al snel problemen met het spel van FC Almere. De Almeerders kwamen op voorsprong nadat een speler van FC Weesp de bal na een corner van FC Almere achter keeper Gomes werkte. Voor rust bleef de schade beperkt. Na de rust was het verzet van FC Weesp, ondanks wat sterkere fases, gebroken.

Ook geen punten voetbalsters
Ook de voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend geen punten kunnen pakken. De gepromoveerde Weesper dames verloren met 2-4 van JSV.

FC Weesp kon de score nog wel openen door een goal van Naomi Hoffmeister, maar maakte daarna te veel fouten. JSV had het spel stukken beter onder controle en kon de Weespers vervolgens zonder al te veel problemen aan de kant zetten. Voor FC Weesp volgde na rust nog een goal van Roan de Meij, maar het duel was toen al gespeeld. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Buurtkamer Aetsveld gaat zaterdag van slot Algemeen 23 sep, 09:29
Logo
Afbeelding
Onderzoek naar waterstromen Groene Vecht? Niks om je zorgen over te maken (vandaag althans) Algemeen 23 sep, 09:07
Logo
Afbeelding
'Dit is de droom' Sientje durft door Algemeen 22 sep, 16:00
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: deze clubs komen aan je deur Sport 22 sep, 15:45
Afbeelding
Oefenpot FC Groningen - ADO Den Haag bij FC Weesp Algemeen 22 sep, 12:28
Afbeelding
De boswachter vertelt Slangen in Gooise natuur Column GNR 22 sep, 11:50
Logo
Afbeelding
Alle 835 beschikbare plekken opgevuld Veel animo bij ouderen voor herhaalprik: ‘Dit is een heel trouwe doelgroep’ Coronavirus 22 sep, 10:00
Afbeelding
Technolab voor groep 7 en 8 Algemeen 22 sep, 08:47
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief