Afbeelding
Foto: Michel Ypma

Weespers geportretteerd in kader van de Weesper Week

Algemeen

WEESP In het kader van de Weesper Week die er komt ter afsluiting van de zelfstandige gemeente Weesp blijkt dat zowel geboren en getogen Weespermoppen als veel nieuwe bewoners ideeën hebben aangedragen. Een speciale commissie met zes betrokken Weespers buigt zich over de ideeën om er een programma van te maken. De contouren daarvan worden steeds concreter. 

De Weesper Week wordt gehouden van 17 tot 26 maart, de periode waarbinnen op 24 maart de feitelijke fusie van Weesp met Amsterdam valt. Doel is te laten zien dat Weesp Weesp is en blijft.

Daarvoor werden Weespers opgeroepen met bijdragen te komen en dat is gebeurd. Inmiddels wordt steeds meer helder wat Weesp krijgt voorgeschoteld. Een greep: er komt een verenigingenmarkt ter gelegenheid van de start waarbinnen ook straattheater een plek krijgt, er komt een kunstzinnige invulling door Weespers aan de Wand en de Kreatieve Groep Weesp, Weesp Gastvrij en de Weesper horeca gaan samenwerken in een groot ontbijt met stadgenoten in de Grote Kerk. Verder wordt er gewerkt aan een plan om Weespers te portretteren en ook komt er mogelijk een film over De stad Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant