Weer nederlaag FC Weesp

Daags na de beschamende bekernederlaag tegen Laren '99 heeft FC Weesp wederom punten verspeeld. De Weespers verloren zondag met 3-1 van VVIJ. FC Weesp startte goed. De Weespers speelden goed en zetten de tegenstander vast. FC Weesp kwam ook op voorsprong door een goal van Jasper Spanjerberg. Na rust vergat FC Weesp door te drukken. Kansen waren er wel, goals bleven achterwege. De tegenstander kon vervolgens fouten benutten en toeslaan.

Geflatteerde nederlaag zaterdag

Goed voetbal was afgelopen weekend onvoldoende voor het zaterdagelftal van FC Weesp. De Weespers waren sterker dan het nog ongeslagen Loosdrecht, maar verloren met 1-4. FC Weesp moest voor rust nog even wakker worden en kwam al snel achter. Na de rust speelde FC Weesp beter en moest Loosdrecht ballen wegwerken. Lesley Las van Bennekom kon scoren voor FC Weesp. Loosdrecht kon daarna met twee counters twee goals maken.

Voetbalsters komen tekort

Veel vechtlust en goed voetbal, maar desondanks hebben de voetbalsters van FC Weesp afgelopen weekend ook geen punten kunnen pakken. Buitenboys was met 1-3 te sterk voor FC Weesp. FC Weesp startte goed. Voor rust waren de teams erg aan elkaar gewaagd. De sterke Almeerders hadden genoeg problemen met de Weespers. Ook na rust bleef het Weesper voetbal goed, maar hadden de Almeerders net wat meer geluk. Dat kostte FC Weesp de kop.

We Have toont karakter

Waar de speelsters een zware dobber verwachtten, heeft We Have een goede start van het handbaljaar achter de rug. Er werd wel met 27-21 verloren van Westsite, maar het spel gaf de ploeg vertrouwen. We Have startte nog wat afwachtend en dat zorgde er voor dat de Amsterdammers meteen op voorsprong kwamen. Na rust rechtte We Have de rug en werd het spel een stuk beter. De opgelopen schade van voor rust kostte de Weespers echter wel de kop.

Waterpoloërs houden stand

Na een spannende slotfase hebben de waterpoloërs van Triton zondag knap de punten gepakt tegen ZPC Woerden: 10-9. De Weespers konden de eerste 3 partjes de toon zetten tegen ZPC Woerden en stonden steeds een paar doelpunten voor. Het laatste partje leek het echter of de Weespers er wat te nonchalant over dachten. ZPC Woerden kon met 4 goals wat terug doen en maakte het zo nog spannend. Toch konden de Weespers knap standhouden.