Burgemeester Horseling (vierde van rechts) brengt bezoek aan Cynax
Burgemeester Horseling (vierde van rechts) brengt bezoek aan Cynax

Cynax-vestiging Zaandam naar Weesp

Algemeen

WEESP - Cynax gaat flink uitbreiden in Weesp. Het kantoor op het Van Houten Industriepark wordt de hoofdvestiging van deze zakelijke dienstverlener. Burgemeester Horseling bracht vanmorgen een bezoek aan het bedrijf.

Cynax maakt ICT-maatoplossingen voor procesverbetering en heeft vestigingen in Breda, Weesp en Zaandam. Ook het eigen proces wordt verbeterd door de vestiging in Zaandam naar Weesp te verhuizen. Dat betekent sowieso een toename van zes arbeidsplaatsen in Weesp. "Maar we verwachten verder te groeien", zegt Hawre Rahimi van Cynax. Daarom breidt Cynax uit van 300 naar 1100 vierkante meter in het pand waar ook financiële dienstverlener Van Velthuysen Liebrecht is gevestigd.

De reden dat Cynax zich concentreert in Weesp is zowel zakelijk als gevoelsmatig. "We krijgen hier steeds meer klanten. Maar sinds ik hier woon, ben ik gewoon gek op Weesp en wil ik meedoen met alles", legt Rahimi uit. 

Boek Tutti Frutti
Hawre Rahimi (uit Koerdistan) en Geoff Collier (uit Canada) van het Weesper bedrijf Fox Productions zijn twee van de 28 ondernemers die worden geportretteerd in Tutti Frutti, een tweetalig boek over ondernemers van verschillende nationaliteiten die hun droom hebben waargemaakt in Nederland. Het boek is bedoeld om anderen te inspireren. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant