Afbeelding

Tientallen Weespers samengebracht om WSP te steunen

Algemeen

WEESP - De WSP heeft de namen bekendgemaakt van bijna 50 sympathisanten die de partij gaan ondersteunen rond de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. 

De één doet meer dan de ander. Sommigen willen op een verkiesbare plaats, zoals ondernemer Hawre Rahimi. Anderen houden het op 'meedenken', zoals triatleet Barry Dooper. Fractievoorzitter Ad van Gemert is er blij mee. Zonder deze toestroom was de WSP misschien gestopt, laat hij weten. 

Op de lijst van sympathisanten staan naast de huidige WSP-raadsleden Ad van Gemert, Tineke Booij en Jos van Veen onder anderen auteur Lars Boom, horeca-onderneemster Carmen ten Wolde, oud S&B-organisator Jan van Lieshout en zijn vrouw Rens, IVW-bestuurslid Ed Heijstee en zijn vrouw Astrid en Mary Haselager, hoofd concernprogramma's van de provincie Flevoland.

Ook uitvoerend IVW-secretaris Cor van der Poel (en oud-wethouder VVD) sluit zich aan, maar zegt geen politieke aspiraties meer te hebben. 

Cees van Vliet
De toestroom begon bij ondernemer en oud-IVW-voorzitter Cees van Vliet. Hij zegt: "Ik wil mensen samenbrengen die het beste voor Weesp willen. We moeten meer met elkaar samenwerken, ook binnen de politiek. Niet één partij, maar Weesp moet voorop staan."

De lijst met sympathisanten wordt vandaag door de WSP via een folder bij het WeesperNieuws bekendgemaakt. 

Lees meer in het WeesperNieuws van 11 december.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant