Daan en Tim Jacobs gaan uitkomen voor het eerstedivisieteam van TTW
Daan en Tim Jacobs gaan uitkomen voor het eerstedivisieteam van TTW

TTW met vier teams in landelijk triatlonseizoen

Algemeen

WEESP - De Trim- en Trainingsgroep Weesp (TTW) mag komend seizoen met liefst vier teams uitkomen in de diverse landelijke competities. De Nederlandse Triatlonbond verstrekte zaterdag een wildcard voor de eerste divisie.

Dit jaar trad er al een TTW-team aan in de Eredivisie. Het was al duidelijk dat er een heren- en damesteam bij zouden komen. Dankzij de wildcard mag de TTW nóg een herenteam inschrijven. Al deze teams gaan in vijf wedstrijden strijden om de punten en de posities op de verschillende ranglijsten. 

Jim Hagenstein is teamcaptain van (voorlopig) beide nieuwe herenteams. Hij selecteerde voor het eerstedivisieteam: Bas Aalst, Daan Hagenstein, Daan Jacobs, Lars Lok, Marc Schouten, Ricardo Scholten, Ronald Warmerdam en Tim Jacobs.

Voor het tweede team gaan uitkomen: Bart Jan van Barneveld, Cees Schep, Coen Wesselman, Dirk van Hoek, Frank Lekkerkerker, Hugo de Munnik, Renzo Slokker en Rik van Arnhem. Dit team wordt waarschijnlijk nog uitgebreid.

Team TTW Ladies doet mee in de eerste divisie dames. Dit team bestaat uit Merel Verlinden, Alice Elbertse, Astrid de Graaf, Deborah Schouten, Elisabeth van der Steeg, Marianne Klijnstra, Paula van der Pouw, Viki Bockstal en Esther Brakenhoff.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant