Afbeelding

Kaarten Dance@deVecht in de verkoop

Algemeen

WEESP - De kaarten voor het nieuwe Weesper feest Dance@theVecht zijn in de verkoop gegaan. Ze kunnen worden besteld via www.thevecht.nl. 

RGB Events heeft voor de vrijdagavond op 31 januari 2014 verschillende dj's geboekt, waaronder Vato Gonzalez & MC Tjen, Kenneth G, Quitin en Zadoc & Zelo. Deze avond is vooral bedoeld voor jongeren. 

Zaterdag 1 februari 2014 gaat het feest verder met coverband Coronas. Deze band is bekend van het Holland Heineken House tijdens het WK in Zuid Afrika, de Olympische Spelen in Vancouver en van optredens in het tv-programma DWDD. Supportact is DJ Barry Brand.  

Entreekaarten voor vrijdagavond kosten € 12,50. Voor de zaterdageditie geldt een prijs van € 15,-. Wie twee avonden wil feesten, kan een voordelige multiticket voor beide dagen kopen. 

Dance@deVecht wordt gehouden bij manege Bleijenberg aan de 's-Gravelandseweg. Het feest springt in het gat dat het Weesper Winterfeest achterliet. Het nieuwe feest wordt georganiseerd door RGB Events, een lokale evenementenorganisator. Dit bureau verozrgt bijvoorbeeld ook de festiviteiten op het Groote Plein tijdens het S&B-feest.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant