Zwalkend FC Weesp afgetroefd

WEESP - Het wordt zo langzamerhand frustrerend voor de vaste volgers van FC Weesp: weer een nederlaag. Afgelopen weekend gaven de Weespers de zege weg aan het veel slechter presterende SV Hillegom. Na een goede voorsprong zakten de Weespers helemaal terug en verloren met 3-2.

Voor rust leek er amper wat aan de hand voor de Weespers. Het voetbal was goed en na twee goede goals stond er een comfortabele voorsprong op het scorebord. Dat bracht echter ook nonchalance. De Weespers speelden met te veel gemakzucht en gaven de voorsprong nog voor de rust weg. De tegenstander knokte hard en zette een 2-2 ruststand op het scorebord. FC Weesp was na de thee erg slecht. De Weespers werden op vechtlust afgetroefd en maakte geen moment aanspraak op de zege. De tegenstander deed dat wel en kon al snel een derde goal maken. FC Weesp kon dat niet meer rechtzetten.

Zwakke helft nekt zaterdag
Door een erg slechte tweede helft heeft de zaterdag van FC Weesp deze week verloren van het stugge FC Hilversum. De Weespers werden na rust weggespeeld door de streekgenoot en stapten met een 1-3 nederlaag van het veld.

Voor rust speelde FC Weesp nog naar behoren en kon de ploeg goed meekomen. De Weespers hadden wel problemen met het harde spel van de tegenstander, maar kregen toch wat kansen. Waar het voor rust nog goed was, zo slecht was het na rust. FC Weesp leek een totaal andere ploeg en verspeelde veel. De passes waren slecht en grote kansen bleven achterwege. De tegenstander kon daardoor al snel toeslaan. Voor FC Weesp scoorde alleen Alexander Fransen nog, maar dat was niet voldoende.