FC Weesp - Roda '23 (2-1)
FC Weesp - Roda '23 (2-1)

FC Weesp wint van Roda 23

Algemeen

 

FC Weesp klimt verder op de ranglijst. Met de tweede overwinning op rij wordt het linkerrijtje meer en meer zekerheid voor het elftal. Zondag deed FC Weesp goede zaken door Roda '23 met 2-1 te verslaan.

Al vroeg zette FC Weesp de toon in de wedstrijd. De Weespers kregen vlak na het eerste fluitsignaal een grote kans, maar misten voor leeg doel. Net bekomen van de schrik zorgde Roda '23 voor de eerste goal. Toch was FC Weesp sterker en kreeg het elftal meer en meer het overwicht.

Concentratiegebrek nekt zaterdag
Vooral het gebrek aan concentratie heeft het zaterdagelftal van FC Weesp de das om gedaan tegen FC Almere. De Weespers maakten te veel fouten en gingen met 5-3 onderuit. FC Weesp startte slecht. FC Almere zette veel druk, waar de Weespers niet mee konden omgaan. Een vroege 2-0 achterstand was het gevolg voor FC Weesp. De tweede helft leek FC Weesp meer in het spel te komen. Ben Vis bracht Jaimy van Vliet en Jordy Samson op het veld en dat bleek een goede zet van de trainer. Zowel Van Vliet als Samson wisten FC Weesp met goals terug in de wedstrijd te brengen. FC Almere kon echter op voorsprong blijven, doordat FC Weesp verdedigend veel te nonchalant was en het elftal daar goed gebruik van maakte. Een prachtgoal van Sasja Fransen in de slotfase bracht geen verandering voor FC Weesp.

FC Weesp - Roda '23 (2-1)
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant