Afbeelding

Van der Muelen-Vastwijkschool trapt spectaculaire feestweek af

Algemeen

WEESP De Van der Muelen-Vastwijkschool bestaat 65 jaar. Dit was voor de school reden voor een jubileumweek vol feestelijke activiteiten. Maandag 20 juni werd er afgetrapt met een grootste opening op het schoolplein, in het thema ‘natuur en de wereld’.

Grote onthulling
De kinderen van de groepen 7 openden met een samba-concert, waarna de hele school inviel met verschillende liedjes en dansjes. Kinderen en ouders genoten volop. Ook is er een paar weken geleden een sponsorloop gehouden. Tijdens de opening werd het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. De leerlingen hebben bij elkaar maar liefst 16353,23 euro bij elkaar gerend! Een deel van dit bedrag gaat naar het Wereld Natuur Fonds, een goed doel dat past bij het thema van de week.

Ook is het na 65 jaar tijd geworden voor een, fris, nieuw logo. Na een paar lovende woorden van directeur Arrie Westerink werd dit logo onthuld door een aantal leerlingen. De school, in de volksmond vaak afgekort tot ‘VDMV’, heeft deze letters vanaf nu in vrolijke kleuren op de gevel staan. 

Hele week feest 
Daarnaast is de hele school de komende week aangekleed in het thema. De gangen zijn versierd als jungle, savanne of onderwaterwereld. Klassen hangen vol slangen, olifanten, zebra’s, walvissen en krabben. Het is een waar kunstwerk.

Deze hele week is het feest voor de leerlingen, docenten en ouders. Er wordt onder andere een een vossenjacht, schoolreis, sportdag, concert en bakfestijn georganiseerd. Het belooft een groot spektakel te worden.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant