Afbeelding

Ymere steunt Voedselbank Weesp

Algemeen

WEESP - De Weesper Voedselbank heeft woensdag van Ymere een mooi kerstcadeau gekregen. De woningbouwcorporatie kwam een cheque van 500 euro overhandigen. 

De uitreiking vond plaats in de Grote Kerk, net voor aanvang van de voedselpakketuitgifte van deze week. De Voedselbank kan het geld goed gebruiken en is erg blij met het gebaar. 

Steeds meer Nederlanders zijn voor hun dagelijkse levensonderhoud afhankelijk van de Voedselbank. Daaronder bevinden zich ook huurders van Ymere. De corporatie trekt zich dit aan en besloot de Voedselbank en haar cliënten een steuntje in de rug te geven, samen met verwarmingsbedrijf Feenstra. 

Wim Koole van Voedselbank Weesp heeft veel waardering voor de verschillende acties ten gunste van de stichting. De inzameling Weespers voor Weespers van café Amstelstroom is volgens hem ook een succes geweest: "Onze cliënten zijn bijzonder blij met alles wat zij hebben gekregen." 

De Voedselbank voorziet 55 Weesper huishoudens/gezinnen wekelijks van voedsel. Dit pakket biedt deze mensen een basis voor de dagelijkse maaltijden, zodat er in ieder geval eten in huis is. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant