Afbeelding
S&B Blog

In Weesp willen ze er een feestje van maken

Algemeen

WEESP - Als straks 'Show me love' van Robin S over het Grote Plein schalt, dan weet je dat het feest haar hoogtepunt nadert. DJ Barry Brand draait voor de vijfde keer op zaterdag op het Sluis-en-bruggenfeest: "Het is elke keer weer dik genieten hier in Weesp."

Je voelt aan alles dat ze er in Weesp voor gaan om er een feestje van te maken, vindt DJ Barry Brand terwijl hij de knoppen bedient op de indrukwekkende draaitafel. Summer Square Dance Festival part II is begonnen. Hij heeft een machtig uitzicht over het plein voor hem. Helemaal niet erg dat het in het eerste uur nog wat leger is. Dat is logisch op zo'n volksfeest als het S&B, de loop zit er nog in. Hij past het volume erop aan en lokt met zijn muziek de bezoekers. Na negenen stroomt het plein vol. Hij geniet: "Wat is het toch leuk om zo'n feest langzaam op te bouwen."

Topuurtjes
Dat zijn in Weesp de uren tussen 11.00 en 1.00 uur 's nachts. DJ Barry Brand merkt niets van het vuurwerk, het plein blijft even vol. Als de tijd daar is gaat hij voor een remix van 'Show me love'. Onmogelijk om hier stil bij te blijven staan. Het publiek danst zich in het zweet. "Handen hoog! Springen met z'n allen!" en daar golft de dansvloer voor hem. Wat een heerlijk moment. In Weesp gaat dat altijd goed. Genieten tot het einde om 1.00 uur.

Radio Decibel
Maandag moet de dj weer vroeg uit de veren. Om 5.00 uur in de ochtend staat hij op om bij Radio Decibel om 7.00 uur Nederland wakker te maken met zijn programma. Vijf ochtenden in de week. Ook leuk, maar in het weekend zoekt hij het contact met zijn publiek. Geen vaste programmering, maar draaien op je gevoel en inspelen op de sfeer om je heen. Zoals hier in Weesp op het Sluis-en-bruggenfeest. Heerlijk! Volgend jaar is hij vast weer van de partij.

Lees in het WeesperNieuws van woensdag 2 september nog meer exclusieve S&B-blogs.



Ook tijdens het vuurwerk blijft het swingen op het Grote Plein.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant