Na jaren zoeken is er duidelijkheid over Zwarte Jopie

WEESP - Waar is Zwarte Jopie uit Weesp? Dochter Roos van Rheenen van der Laak uit Bergen op Zoom zocht jarenlang naar haar biologische moeder en die zoektocht kan nu worden gestaakt. Het is duidelijk geworden dat Roos' moeder is gevonden, maar niet meer leeft.

Het WeesperNieuws kwam in 2008 met Roos in contact na een uitzending van het inmiddels gestopte televisieprogramma 'TROS Vermist'. Daarin gingen Jaap Jongbloed en zijn team op zoek naar vermiste personen. Ook oude onopgeloste vermissingen werden behandeld, waaronder de zoektocht van Roos.

Canada
Wie en waar haar vader is weet Roos nog steeds niet, maar ze heeft nu wel duidelijkheid over het lot van haar uit Weesp afkomstige moeder Johanna Atalia Gersina de Haas, als prostituee beter bekend onder de bijnaam Zwarte Jopie. Zij blijkt op 12 september 2010 een natuurlijke dood te zijn gestorven op Vancouver Island in Canada.

"Ik ben er kapot van", laat Roos (58) weten.

Woensdag in het WeesperNieuws een uitgebreid interview met Roos.

Roos van Rheenen van der Laak.
 


Reageer op dit nieuws 1
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail