Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Sport

Hockeysters MHCW vergeten toe te slaan

Er lag afgelopen weekend achteraf een goede kans voor de hockeysters van MHCW om klassebehoud zeker te stellen. De meeste concurrenten verspeelden punten, maar MHCW vergat zelf ook punten te pakken: de Weesper hockeysters verloren met 0-1 van Xenios.

MHCW deed geen moment onder voor de beter geklasseerde tegenstander. De Weespers zetten alles op alles om punten te kunnen pakken en kregen meerdere kansen om toe te slaan. Doelpunten bleven echter achterwege. De tegenstander kon met een snelle counter wel scoren, waardoor MHCW verloor. MHCW heeft nog vier duels te gaan om klassebehoud zeker te stellen. Komend weekend spelen de Weespers tegen de nummer twee Feliomare dat nog volop meedoet om de eerste plaats.

Spannend voor hockeyers

Voor de hockeyers van MHCW worden het eveneens nog een paar spannende laatste weken. De Weespers vechten eveneens nog voor klassebehoud. Afgelopen weekend werd er met 3-2 verloren van de voornaamste concurrent, het Amsterdamse Athena. De Weespers speelden te zwak om echt kans te maken op een goed resultaat. MHCW speelt komend weekend tegen Terriërs dat tweede staat. Daarna volgen nog enkele duels. MHCW moet punten gaan pakken om klassebehoud zeker te stellen.

Argus staat topper te wachten

De korfballers van Argus hebben nog steeds kans op de eerste plaats. De Weespers staan slechts zes punten achter op de nummer één van het klassement. Als Argus de laatste duels van het korfbaljaar aan het langste eind weet te trekken, zou het wel eens kunnen dat de Weespers een feestje kunnen gaan houden. Maar dan moet er dus wel gewonnen worden. Argus staat komend weekend een eerste zware klus te wachten. De Weespers treffen zaterdag Luno, dat een plaat hoger staat. Als Argus de nummer twee verslaat, nadert het de ploeg tot op een punt. Argus heeft echter nog een duel tegoed. De twee teams treffen elkaar zaterdag vanaf 15.30 uur aan de Papelaan.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant