Afbeelding

Gelukkig zijn er geen foto's...

Algemeen

SLUIS & BLOG - Ha goedemorgen! Hoe voelen jullie je? Katertje? Het 'day-after' gevoel is een goede graadmeter van Sluis. Want jawel, het is begonnen! Sluis en Bruggenfeest 2016 is AAN!

De alom bekende Wild Water Race blijf ik een prachtige start vinden van het Sluis en Bruggenfeest. Voorgaande jaren stond ik altijd aan de kant (warm en droog) te kijken naar alle bikkels die zich over het luchtkussen-parcours naar de bel haastten. Aan de wal hoor je iedereen denken: 'ik ben blij dat ik niet in dat water lig…', terwijl ze met een lichte vorm van leedvermaak aan een biertje nippen. Dit jaar was dat volledig omgekeerd. Uit verschillende hoeken hoorde ik: 'Lag ik maar in dat heerlijke, koele water…'

Koel water
Niet om jullie jaloers te maken, maar ik lag dus in dat heerlijke koele water!! Want juist dit jaar, hittegolf all-over, deed ik zelf mee aan de Wild Water Race!! En nu kan ik oprecht zeggen: aanrader!!
Met een clubje Crossfit-kanjers richtten we een team op. Gelegenheidsnaam: 'Er zit blauwalg in het water'.  We doken, zwommen, kropen en spetterden, en gingen uiteindelijk naar huis met de derde prijs!! Ja!

Echte Weesper? 
Zo'n prestatie moet gevierd worden, dus tijd voor een drankje bij Toeters. De donderdagavond noemen ze Weesper-avond. De definitie van 'echte Weesper' is me nog niet helemaal duidelijk. Ik woon nu 5 jaar in Weesp, ben ik dan een Weesper? Ik voel me in elk geval zeker een Weesper! Of behoor je pas tot deze elite club als je een geboren en getogen Weesper bent?

Weesper of niet, er hing een heerlijk, knus sfeertje buiten bij Toeters! Nog geen harde muziek, dus prima gelegenheid om mensen die je al een tijd niet hebt gezien eens te spreken. En hoe later het wordt, hoe beter de gesprekken :-)

En zo ja, hóé sta je er op??
Het ware feestje bestaat vaak uit het terugkijken van de foto's, ergens de volgende ochtend. Sta je er op? En zo ja, hóé sta je er op? Slechts één lelijke dan wel onflatteuze foto kan je Weesper-imago voorgoed ruïneren.

Goed nieuws voor alle feestgangers van gister die bang zijn dat er nu een uitgebreide fotoserie volgt: alle foto's die ik gisteravond maakte zijn mislukt. Laten we het houden op 'slecht licht' :-)

Waar normaal geldt: 'gelukkig hebben we de foto's nog', geldt voor Sluis en Bruggenfeest: 'gelukkig zijn er geen foto's.'

Veel plezier dit weekend! Liefs! Nora

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant