Afbeelding

Politienieuws: fietsendief gezien en twee inbraken

Politie

WEESP - Een fietsendief is op oudjaarsdag gesnapt aan de Lobbrich Boudgerslaan. Hij wist te ontkomen. Zo vertelt de politie.

De politie werd gebeld door getuige die wakker was geworden van een alarm van een garage. De beller constateerde geen braaksporen, maar zag wel dat een man in de tuinen liep. En ook dat deze man een racefiets uit de voortuin pakte weg nam en wegfietste richting de Leeuwenveldseweg. 

Signalement:
Man, huidskleur onbekend, ongeveer 25 jaar en droeg een spijkerjack en een volle rugzak op zijn rug. Tevens droeg hij een Noorse muts met oorkleppen.

Inbraken
De politie meldt verder twee inbraken. Aan de Papelaan tussen zaterdag 31 december omstreeks 15.30 uur en zondag 1 januari 15.30 uur. Ze zijn via de achterzijde binnen gekomen. Een schuifpui werd opengebroken en het huis is doorzocht. De buit bestaat vooralsnog uit computers.

Tussen dinsdag 27 december omstreeks 10.00 uur en maandag 2 januari omstreeks 17.00 uur heeft er een inbraak plaats gevonden aan de Lange Muiderweg. Ze zijn via de zijkant van de woning naar binnen gekomen. Hierbij is een trottoirtegel gebruikt om door een ruit heen te gooien. Het hele huis doorzocht en de buit is tot heden nog onbekend.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant