Maarten Rövekamp en Ingrid Kikkert, verkopend makelaar van de units in Weesperpoort, zijn blij met het succes van het project.
Maarten Rövekamp en Ingrid Kikkert, verkopend makelaar van de units in Weesperpoort, zijn blij met het succes van het project.

Bouw Weesperpoort gestart

B2B

WEESP Vandaag is de eerste paal geslagen van de 14 businessunits en 8 kantoorruimtes aan de Nijverheidslaan die samen de Weesperpoort vormen. Vanwege corona waren er verder geen genodigden bij. Ontwikkelaar is Rijn&Vecht Projectontwikkeling dat alle units binnen zeer korte tijd verkocht via makelaar Van Lonkhuizen in Weesp.

Het project bestaat uit drie verdiepingen. De 14 bedrijfsruimtes bestaan uit een ruimte op de begane grond met een kantoor daar boven. De acht kantoorruimtes op de tweede verdieping zijn zelfstandige ruimten en hebben ook een eigen opgang. 

Directeur Martin Rövekamp van Rijn&Vecht Projectontwikkeling is blij met het project, dat een exacte kopie is van een project in Maarssen. Het project is een echte blikvanger aan de Nijverheidslaan, waar de laatste jaren geen nieuwbouw meer heeft plaatsgevonden. Weesperpoort is gebouwd op het terrein waar voorheen margarinefabriek De Valk zat en als laatste het bedrijf Trekwerk.

Meer vraag dan aanbod
Er was, zegt Rövekamp, meer vraag naar de units dan dat er aanbod was. “Als iemand nog een stuk grond heeft waar we in Weesp iets soortgelijks kunnen ontwikkelen, dan houden we ons aanbevolen want de vraag is er.”
Het project is niet aangesloten op het aardgasnet. In de energievoorziening wordt voor een belangrijk deel voorzien door een grote hoeveelheid zonnepanelen op het dak. Onder andere een sportschool, financieel adviseur, een adviseur voor Verenigingen van Eigenaren, een verhuurbedrijf van limousines, een interieurinrichter en en accountantskantoor gaan zich vestigen in Weesperpoort. De oplevering wordt over ongeveer 10 maanden verwacht.


Weesperpoort was snel uitverkocht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant