De tuin is zeer waardevol voor de bewoners
De tuin is zeer waardevol voor de bewoners Foto: Vrijwilligerscentrale

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Buurt & wijk

WEESP - Dol op film of tuinieren? Geef een uurtje van je tijd. Nieuwe vacatures van de Vrijwilligerscentrale:

Houd jij van films?
Wesopa is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om mee te denken over het filmaabod. Hiervoor is het belangrijk dat je enige kennis hebt van welke films er uitkomen. Daarnaast programmeer je ook de film in de computer en hiervoor is enige computer en technische kennis wel fijn. Ben je ook dagdelen overdag beschikbaar? Dan is dit de vacature voor jou!

Heb jij een paar uurtjes per week over en houd je ervan om lekker buiten bezig te zijn?
Verpleeghuis Hogewey heeft een heel groot buitenterrein waar onze bewoners, met dementie, zich vrij kunnen begeven. Ze kunnen een stukje wandelen, een kijkje nemen bij de moestuin of in de zomer lekker op het terras zitten bij de fontein. Het is dan wel heel fijn als onze tuinen, terrassen, paden en pleinen er verzorgd uitzien. Help jij ons hierbij?

NLDOET
Op 10 en 11 maart staat de grootste vrijwilligersactie van Nederland weer gepland: NLdoet! Ook in Weesp zijn er activiteiten. Je kunt bijv. bij Buurtkamer de Kastanje en Speeltuin Don-Bosco terecht. NLdoet zet hiermee de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en motiveert inwoners om een dag (of langer!) vrijwilligerswerk te doen. Zo ervaren zoveel mogelijk mensen wat vrijwilligerswerk met je doet! Wil je je als vrijwilliger inzetten in dit weekend? Of werk je voor een organisatie in Weesp en wil je een activiteit aanmelden? Kijk op www.nldoet.nl.

Meer informatie of een adviesgesprek?
De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant