Samen koken is gezellig
Samen koken is gezellig Foto: Vrijwilligerscentrale PR

Nieuwe vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Buurt & wijk

WEESP - De Vrijwilligerscentrale selecteerde weer een aantal leuke vacatures. Geef een paar uurtjes van je eigen tijd, het maakt zo veel verschil en het is nog leuk ook.

Nieuw initiatief BuurtBuik zoekt enthousiaste vrijwilligers
BuurtBuik bereidt gezonde en gratis maaltijden van gered voedsel van supermarkten, winkeliers en horeca. Vrijwilligers uit de buurt halen het eten op bij lokale leveranciers en koken er een lekkere maaltijd van. Dit nieuwe initiatief in Weesp start di 20 december in de kantine FC Weesp. Help jij mee om dit tot een succes te maken? Ze zijn op zoek naar vrijwilligers die eten willen ophalen op de bakfiets, maar ook vrijwilligers die een handje willen helpen in de keuken of de maaltijden uitserveren.

Ga jij iets gezelligs doen met Evy (4 jaar) en Jessy (5 jaar)
Evy en Jessy zijn twee zusjes van 4 en 5 jaar. Ze vinden het leuk om buiten te spelen en er lekker op uit te gaan. Het zijn twee ondernemende meiden die elkaar kunnen versterken. In het gezin zijn er verschillende zorgen, waardoor het fijn is als er op woensdag of vrijdag middag iemand komt voor Evy en Jessy. Een gezellige middag met de meiden doorbrengen, waardoor moeder ook even tijd heeft voor zichzelf of alle regelzaken. Vind jij het leuk om er met de 2 meiden op uit te gaan?

Help jij Saskia (40 jaar) met koken?
Saskia (40 jaar) woont op de Achtergracht, een locatie van Philadelphia Zorg. Ze zou heel graag willen leren koken maar heeft hier wat begeleiding bij nodig. Heb jij af en toe (1x per maand) tijd om Saskia te leren koken en ben je beschikbaar tussen 14.00-16.00 op vrijdag?

Weesp Bedankt
Ben je al vrijwilliger bij een organisatie in Weesp? Kijk dan op www.weesp-bedankt.nl. Vrijwilligers zijn onmisbaar en als dank voor jouw inzet bieden we je een kleine attentie aan. Deze week is het een IJsbon van Nelis IJssalon.

Meer informatie of een adviesgesprek? Op dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur is er op de Papelaan 99 een inloopspreekuur om alle vragen over vrijwilligerswerk te stellen. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk.
De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant