Afbeelding

Vacatures van de vrijwilligerscentrale

Algemeen

WEESP Het doen van vrijwilligerswerk kan aan beide kanten enorm veel plezier opleveren; dol op tuinieren? Doe het in de tuin van iemand die dat zelf niet meer goed kan. Gek op kleding? Word sorteerder voor de kledingbank en help anderen om er weer piekfijn uit te zien. En als je wat inzicht hebt in systemen en een warm hart hebt voor theater zit de City om je te springen. Geef je op!

Heb jij groene vingers?

Versa Welzijn is op zoek naar vrijwilligers die groene vingers hebben en het leuk vinden om de tuin van een oudere/ kwetsbare buurtgenoot weer netjes te maken. Door ouderdom of ziekte kunnen zij dit soms niet meer zelf. Het gaat om lichte tuinwerkzaamheden als snoeien, onkruid weghalen, grasmaaien etcetera. Je ontvangt hiervoor een kleine vrijwilligersvergoeding.

Theater City of Wesopa zoekt een systeemheld

Als Systeemheld houd je je voornamelijk bezig met het up-to-date houden van onze systemen. (tickets, planning, kassa). We maken in principe gebruik van externe diensten. Jij bent de schakel tussen de diensten en onze organisatie en bent in staat, tot op zekere hoogte, oplossingen te bieden. Een ochtend per week en af en toe inspringen wanneer nodig zou fantastisch zijn. Wie wil deze uitdaging aangaan en ons mooie theater een stap verder helpen?

Help jij Kledingbank Hebben & Houwen met het sorteren van kleding?

Het magazijn van de Amsterdamse Kledingbank Hebben & Houwen bevindt zich in Weesp. Als sorteerder help je bij het uitzoeken en sorteren van de vele binnengekomen kleding. Alleen de echt mooie kleding komt in de winkel van de kledingbank te hangen. Doel van Hebben & Houwen is dat iedereen het verdient om er goed uit te zien. Ook als je in armoede leeft. Eigentijdse kleding draagt bij aan sociale acceptatie en geeft een goed gevoel. Hou je van kleding? Heb je een kritische blik? En een paar uurtjes over op maandag of donderdag tussen 10.00 en 15.00? Reageer dan snel!

Meer informatie of een adviesgesprek?
Op dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur is er op de Papelaan 99 een inloopspreekuur om alle vragen over vrijwilligerswerk te stellen. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk.
De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl
Vrijwilligerswerk doen onder werktijd is ook een optie, kijk hiervoor op www.versavrijwilligerscentrale.nl/viceversa

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant