Helpende handen zijn altijd welkom
Helpende handen zijn altijd welkom Foto: Pixabay

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Algemeen

De vrijwilligerscentrale geeft weer een overzicht van openstaande vacatures: tijd en energie beschikbaar voor de goede zaak? Meld je aan als vrijwilliger.

Ga als vrijwilliger mee naar het theater!

Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond.

Versa Welzijn zoekt taalmaatjes

Ben je op zoek naar flexibel vrijwilligerswerk dat je niet teveel tijd kost maar wel veel voldoening oplevert? Dan is taalmaatje echt iets voor jou! Als taalmaatje word je gekoppeld aan iemand die graag (beter) Nederlands wil leren spreken. Het gaat vaak om statushouders. Deze mensen gaan naar een taalschool maar willen daarnaast ook hun spreekvaardigheid verbeteren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld te gaan wandelen en ondertussen te praten over van alles en nog wat. Of je ontmoet elkaar in de bibliotheek en maakt gebruik van de aanwezige boeken.

Word filmploegvrijwilliger bij Wesopa

Wil je graag vrijwilligerswerk doen én nieuwe mensen leren kennen? En houd je ook nog eens van films? Reageer dan op de vacature voor filmploegvrijwilliger bij Wesopa. Je maakt onderdeel uit van de groep die bepaalt welke films er vertoond worden en daarnaast programmeer je ook de film in de computer. 1 avond per week is er een filmvoorstelling, doorgaans op donderdag, en we vragen als minimale inzet 2 diensten per maand.

Vragen over vrijwilligerswerk?

Voor alle vacatures en al je vragen kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant