Hart voor dieren? Maak wat tijd vrij voor de Dierenbescherming.
Hart voor dieren? Maak wat tijd vrij voor de Dierenbescherming. Foto: Pexels

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Algemeen

WEESP Nieuwe vacatures van de Vrijwilligerscentrale: heb je hart voor dieren, voor theaterdieren of voor leergierige mensen die het Nederlands beter onder de knie willen krijgen? De vacaturebank zoekt jou.

Taalmaatjes gezocht!

Spreek jij goed Nederlands? Ben je geïnteresseerd in andere culturen en wil jij iemand graag helpen om (beter) Nederlands te leren spreken? Dan is taalmaatje bij Versa Welzijn misschien wel iets voor jou!

Als taalmaatje word je gekoppeld aan iemand die graag (beter) Nederlands wil leren spreken. Het gaat vaak om statushouders. Deze mensen gaan naar een taalschool maar willen daarnaast ook hun spreekvaardigheid verbeteren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld te gaan wandelen en ondertussen te praten over van alles en nog wat. Of je ontmoet elkaar in de bibliotheek en maakt gebruik van de aanwezige boeken.

Sluit aan bij het gezellige kantoorteam van Wesopa

Als kantoorvrijwilliger kom je in een klein en gezellig kantoorteam te werken dat het hart vormt van het theater. De werkzaamheden zijn divers en afwisselend. Zo maak je bijvoorbeeld nieuwsbrieven en mailingen. Je onderhouden van contacten met klanten en impresariaten. En je werkt met een planning- en ticket systeem. Heb je ervaring met het werken op de computer en vindt je het leuk om mee te denken over lopende processen? Dan is dit de vrijwilligersbaan voor jou!

Collecteer jij een uurtje voor de Dierenbescherming?

Heb je hart voor dieren en heb je een uurtje over in de week van 2 t/m 8 oktober a.s.? Met jouw hulp kan de Dierenbescherming aan de slag met dieren die hulp nodig hebben. Je kiest zelf in welke plaats je wilt helpen. Het is eenmalig en voor een goed doel. Ook bepaal je zelf het tijdstip waarop je de collecte loopt.

Meer informatie of een adviesgesprek?
Op dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur is er op de Papelaan 99 een inloopspreekuur om alle vragen over vrijwilligerswerk te stellen. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk.
De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant