Afbeelding
Foto: Arnold Soddeman

Aftrap 40ste Vechtloop met openbare vergadering in Buurtkamer Weespersluis

Sport

WEESP De organisatie van de Vechtloop houdt op maandagavond 13 maart een openbare bijeenkomst over de 40ste editie van dit hardloopevenement. Vanaf 20.00 uur is iedereen die geïnteresseerd is, of die mee wil helpen bij het organiseren van de Vechtloop welkom in de Buurtkamer Weespersluis.

Dit jaar viert de Vechtloop een jubileum: het is namelijk de 40ste editie van dit grootste hardloopevenement van Weesp. Jaarlijks zet een groep actieve vrijwilligers dit sportieve evenement op touw. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor de Vechtloop en voor het organiseren van deze hardloopwedstrijd, is er op maandagavond 13 maart een openbare bestuursvergadering in de Buurtkamer Weespersluis.

Dit jaar speciale editie

Voorzitter van het Vechtloopbestuur Jakko Mur legt uit: “We houden een openbare bijeenkomst om ons enthousiasme voor hardlopen en ons evenement te delen. Iedereen is welkom. En misschien vind je het wel leuk om mee te doen, we zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden.”

Omdat het dit jaar de 40ste Vechtloop is, wordt het op 25 juni 2023 een bijzondere editie met extra activiteiten, vervolgt de voorzitter. “Daarover willen we meer vertellen op 13 maart. En we willen graag brainstormen met de aanwezigen over de toekomst van de Vechtloop en het betrekken van nieuwe inwoners van Weesp.”

De voorzitter van het bestuur van de Vechtloop voegt toe: “Vind je het leuk om erbij te zijn? Meld je aan via www.vechtloop.nl/kickoff, dan weten we hoeveel koffie en koekjes we moeten meenemen.”

Openbare kick-off van de 40ste Vechtloop 

Wanneer: Maandag 13 maart van 20:00 uur tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:45)
Locatie: Buurtkamer Weespersluis (in het nieuwe school- en sportgebouw)

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant