Afbeelding

FC Weesp doet goede zaken

Sport

WEESP - Met een knappe zege op het hoger geklasseerde Quick 1890 AFC heeft FC Weesp afgelopen goede zaken gedaan. De Weespers wonnen met 2-4 en maakten daarmee het gat met de concurrent goed.

FC Weesp speelde net wat feller en scherper dan de tegenstander. Vooral na rust (0-1) kon FC Weesp met meerdere doelpunten afstand nemen van de Amersfoorters. 

De achterstand op de top 3 bedraagt voor FC Weesp na afgelopen weekend nog maar 4 punten. FC Weesp treft komend weekend het sterke FC Abcoude dat maar twee plaatsen lager staat.

Geen problemen zaterdag
Zonder al te veel problemen heeft het zaterdagelftal van FC Weesp afgelopen weekend gewonnen van Buitenboys. De Weespers waren met 5-0 te sterk voor de Almeerders. FC Weesp kwam al vlak na de aftrap op voorsprong door een doelpunt van Karel Voigt. Al snel daarna zorgde topscorer Sasja Fransen voor de 2-0. Daarmee was het duel meteen gespeeld. FC Weesp kon 'freewheelen' naar een afgetekende zege op Buitenboys. De andere doelpunten kwamen van Kobus den Uijl, nog een keer Voigt en Armando Cuvelaj.

Voetbalsters pakken punt
Een knap punt voor de voetbalsters van FC Weesp afgelopen weekend. De Weesper dames pakten een punt tegen eeuwige rivaal Buitenveldert: 1-1. FC Weesp was erop gebrand om de eerdere 5-1 nederlaag tegen de Amsterdammers goed te maken. Dat was al snel te merken. De Weespers speelden fel, maar kwamen wel op achterstand te staan. Dat werd echter snel weer goedgemaakt. Een prachtgoal van Naomi Hoffmeister zorgde ervoor dat FC Weesp een punt kon pakken.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Brandweeroefening trekt veel bekijks Algemeen 10 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
Column Stephanie Wat nu? Algemeen 9 aug, 15:40
Logo
Afbeelding
De ware helden van de club Bjorn was zowat zelf nog een kind toen hij bij het jeugdbestuur ging Sport 9 aug, 14:31
Afbeelding
Even wat afgeven met de auto? Pas op, u hebt zo een bekeuring te pakken Algemeen 9 aug, 12:30
Logo
Afbeelding
Du Croo & Brauns Komen in Weesp gebouwde locomotieven vanuit Indonesië terug naar Nederland? Algemeen 9 aug, 11:05
Afbeelding
Aan het Gardameer met het WeesperNieuws Algemeen 9 aug, 08:30
Afbeelding
Vijf tips om water te besparen Natuur en Milieu 8 aug, 16:02
Logo
Afbeelding
Weesp in vogelvlucht Geniet mee van G.J.’s laatste rondje over Weesp Algemeen 8 aug, 14:55
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief